Cursussen

Adobe Lightroom

U wilt méér doen met u foto’s? Wij leren u uw foto’s te organiseren, uitzoeken, en bewerken. Lightroom is hét programma voor de amateur en professionele fotograaf. Loop maar even binnen voor meer informatie.  

Lees verder

Fotoalbums leren maken

Is uw computer ook een schoenendoos? ‘Schat, die foto’s van Italië, waar staan die?’ ‘Ja ehh… in ‘mijn documenten’, of ‘mijn afbeeldingen’ of zo’, daar ergens, geloof ik…’   Mist u ook de rust van een gewoon fotoboek? Samen gezellig aan tafel de vakantiefoto’s bekijken, kopje thee d’r bij, in je eigen tempo nog even terugbladeren… Goed nieuws, voor een paar tientjes maakt u een prachtig album! Hardcover en op fotokwaliteit. Ingewikkeld? Helemaal niet! Na twee ochtenden uitleg en oefenen […]

Lees verder

Fotoschool Zuidhorn

Fotoschool Zuidhorn is er voor iedereen die op een speelse manier betere foto’s wil leren maken, zonder dat het allemaal te technisch wordt. Voor wie? Voor iedereen, van beginner tot amateur. Wat doen we? We leren je ‘beter en anders kijken’, aan de hand van je eigen en andere foto’s. Je krijgt van ons “Tips&Tricks” om je foto’s aantrekkelijker te maken en je leert het meest noodzakelijke over de techniek van je eigen camera.

Lees verder