Onze diensten

Uitvaart

Een fotograaf of filmer bij een uitvaart is geen uitzondering meer. Vooral nu, in deze Corona-tijd waarin niet iedereen persoonlijk aanwezig kan zijn, is beeld en geluid belangrijk. Een grafrede beluisteren bijvoorbeeld geeft steun bij de rouwverwerking van deze emotionele gebeurtenis. Wij maken graag een mooi fotoboek of film voor u, invoelend en onopvallend  vastgelegd.  

Lees meer

Fotoalbum laten maken

“Schat, die foto’s van Italie, waar staan die?” “Ja, ehh… in ‘mijn documenten of zo’, of in ‘mijn afbeeldingen’, daar ergens, geloof ik…” Mist u ook de rust van een gewoon fotoboek? Samen gezellig aan tafel de vakantiefoto’s bekijken, kopje thee d’r bij, in je eigen tempo nog even terugbladeren… Goed nieuws, voor een paar tientjes maakt u een prachtig album!

Lees meer

Fotoalbums leren maken

Het fotoboek, mist u dat wel eens?  Samen aan tafel het vakantiealbum bekijken, kopje thee d’r bij, in je eigen tempo nog even terugbladeren… Leer nu online hoe je dat doet, zo’n digitaal fotoalbum maken. Ingewikkeld? Helemaal niet! Na twee ochtenden online uitleg en wat oefenen kunt u het, en na 10 dagen ligt het album voor u klaar in

Lees meer

Scanservice

Eerst willen we alles van u weten: hoe, waar, en hoeveel foto’s maakt u? en onder wat voor omstandigheden? Wilt een makkelijke volautomaat of wilt u zelf uw camera-instellingen kunnen veranderen? We vinden dan sámen de camera die bij u past. Vervolgens maken we u wegwijs. Wat ons onderscheid van de grote prijsbrekers is kennis van zaken, tijd voor de

Lees meer

Repro & retouche

Pats! daar ligt het lijstje in gruzelementen. Kan gebeuren toch? Wij zijn er om de schade te herstellen, kom maar langs. Naast fotograaf zijn we ook specialist in ‘retoucheren’.

Lees meer