Onze producten

U bent hartelijk welkom met al uw vragen en wensen. We maken gebruik van de bestelservice van Fujiprint.
Bekijk hier de bestelsoftware.

Fotoalbums

Een fotoboek is een prachtige manier om uw foto’s te presenteren en te bewaren Download hier de bestelsoftware Vind u dat allemaal wat ingewikkeld? We leren het u graag.

Lees meer

Tuindoeken

Weer- en waterbestendig en heel decoratief in de tuin, zo’n tuindoek. U bestelt het thuis en haalt het op in onze winkel

Lees meer

Direct klaar!

U kunt uw foto’s zelf afdrukken op de Kodak Kiosk in onze winkel.  Makkelijk en direct klaar! (tot het formaat 20×30)

Lees meer

Wanddecoratie

We hebben veel verschillende mogelijkheden om uw foto mooi af te drukken. Denk aan acryl, aluminium of een canvas print. Een aluminiumprint is eenvoudig, duurzaam en heel stijlvol. Vooral voor grote formaten. Canvas is een mooie manier om foto’s op groot formaat aan de muur te hangen. Succes verzekerd!

Lees meer

Analoog

Natuurlijk hebben wij nog ‘gewone’ fotorolletjes! Voor ‘diehards’ en ‘hippe nieuwkomers’ die de analoge fotografie (weer) omhelzen. En natuurlijk kunnen die nog steeds worden ontwikkeld en afgedrukt.

Lees meer

Repro & retouche

Pats! daar ligt het lijstje in gruzelementen. Kan gebeuren toch? Ai, de foto zit ook nog aan het glas geplakt, komt dat wel goed? Ja! Gelukkig zijn wij er om de schade te herstellen, kom maar langs. Naast fotograaf zijn we ook goed in ‘retoucheren’.

Lees meer

Accessoires

Geheugenkaartjes, batterijen, tasjes, videotapes, diarolletjes, laders, snoertjes, fotoalbums, lijstjes, lensfilters, statieven, cd’s, dvd’s,  printparier, fotorolletjes…álles wat u nodig heeft hebben we.

Lees meer